Geboortekaartjes maken en versturen

Hoe verder je in je zwangerschap komt, hoe dichterbij de geboorte is. Dus, zul je moeten gaan nadenken over dingen als een naam en een geboortekaartje. Vervolgens moet je deze geboortekaartjes natuurlijk verzenden naar allerlei mensen, of misschien maak je een selectie. In ieder geval is het leuk om ze via de post te sturen (in plaats van onpersoonlijk via de mail), dus check van tevoren goed de post tarieven! In dit artikel zullen we je stapsgewijs meenemen door het proces van het maken en het versturen van een geboortekaartje.

Naam

Ten eerste is het natuurlijk belangrijk dat jullie het eens zijn over de naam. De naam staat, naar ons idee, namelijk centraal op een geboortekaartje. Het geslacht is ook iets wat bepalend kán zijn voor op het kaartje. Mochten jullie gezamenlijk hebben besloten om dit pas bij de geboorte te weten te komen, houd dan beide opties open voor je geboortekaartje (en eventueel de naam).

Geboortekaartje maken

Jullie kunnen ervoor kiezen om zelf een geboortekaartje te maken. Dit is erg leuk en zorgt voor originaliteit. Op deze manier kun je namelijk écht iets persoonlijks maken. Wanneer je al een kindje hebt, die nu een broertje of zusje krijgt, is het erg leuk om je kindje een rol te laten spelen op het geboortekaartje.

Geboortekaartje laten maken

Jullie kunnen er natuurlijk ook voor kiezen om het geboortekaartje te laten maken. Op die manier heb je er zelf wel controle over, maar verlies je niet te veel tijd. Deze keuze ligt helemaal van jullie zelf af. Er zijn veel sites op internet die deze service aanbieden, maar wat misschien leuker is; om met iemand te gaan zitten en ideeën te bespreken.

Versturen

De laatste stap, als jullie het ontwerp voor het kaartje afhebben of hebben goedgekeurd, is het op de post doen. Naar welke mensen willen jullie het sturen? Alleen de vrienden en familie die dicht bij staan? Of pakken jullie het groots aan? Denk ten slotte ook na over een eventuele envelop en of jullie deze ook in een ontwerp willen hebben.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *