De 10 beste zwangerschapskleding tips!

Wanneer je in verwachting bent is het altijd lastig om leuke passende kleding te vinden. Er zijn natuurlijk diverse mogelijkheden tot het shoppen van de mooiste zwangerschapsoutfit. We hebben een aantal tips verzameld om met de leukste kleding voor de dag te komen.

De zwangerschap bestaat natuurlijk in diverse fases ook wel trimesters genoemd. Wanneer je net zwanger bent is het nog niet te zien. Zelf voelt de buik misschien iets wat ronden en zitten je broeken wellicht iets strakker, toch is het dan nog moeilijk te zien.

10 zwangerschapkleding tips
– Kies kleding waar je jezelf prettig in voelt.
– De eerste maanden past in veel gevallen gelukkig je eigen kleding nog!
– Voel je je niet meer prettig in je eigen broeken? Schaf dan een zwangerschapsbroek aan. Dit is de perfecte fit voor tijdens je zwangerschap.
– Zorg voor kleding die lekker ruim zit. Denk hierbij aan een bepaalde stijl kleding, bijvoorbeeld Ibiza kleding deze kleding zit lekker ruim en heeft een mooie pasvorm.
– Ook wanneer je zwanger bent kan je veel variĆ«ren en combineren, kijk voor inspiratie is naar de mooiste festival kleding. Ook dit is kleding die ruim gedragen kan worden.
– Draag een topje met een jasje. Door het dragen van het jasje wordt de aandacht wat afgeleid.
– Een goede jurk doet het ook altijd goed tijdens de zwangerschap. Deze zijn veelal stretch en sluiten mooi aan om je lichaam.
– Gebruik een elastiekje. Zit je broek nog mooi maar krijg je hem bovenaan niet dicht dan kan je dit doen doormiddel van bijvoorbeeld een haarelastiekje.
– Haal de aandacht weg van je buik en zorg dat iets anders de trekt. Denk hierbij aan een jasje in een felle kleur, lekker hippe / gekleurde schoenen of een leuke gekleurde lipstick.
– Gebruik lange vesten. Deze zitten iets ruimer en verhullen het zwangerschapsbuikje.

Ik hoop dat je door het lezen van deze tips jezelf heerlijk kunt kleden tijdens je zwangerschap!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *